Make Up For Ever Artist Shadow Review: Pine Green si Golden Khaki


Am o gramada de goodies de la Make Up For Ever pe care le-am testat de ceva vreme si de anul nou am avut in sfarsit ocazia si timpul sa ma machiez cum trebuie folosind toate produsele si am reusit sa fac cateva poze. 



Azi am sa ma focusez pe noua serie de farduri de pleoape de la Make Up For Ever. Toata seria de eyeshadows a fost reformulata si relansata in toamna, si tot de atunci ma tot joc cu ele, Mi-a luat ceva timp sa ma asigur ca fardurile au aceeasi performanta cu diferite primere, in diferite contexte (vara cald si umezeala, iarna frig, job, event); de obicei cand un produs are atata hype around it si primeste atatea laude, ma intimidez si vreau sa ma asigur ca imi formez singura opinia, fara sa fiu influentata de ce zic altii. E cu atat mai greu cand produsul confirma ce se zice despre el si.. spoiler alert... cam asta e cazul cu fardurile astea.



Putin background information: colectia a luat 3 ani sa fie creata si este cea mai mare si extensiva oferta de farduri pe piata de la un singur brand; fardurile folosesc o technologie noua si super performanta, toate fardurile folosesc "pigment atomization and water blend technology" cu exceptia fardurilor mate care folosesc "pigment micronization si contil nylon powder". 



Fardurile au 5 finishuri: Matte, Satin, Metal, Iridescent, si Diamond.
Momentan am doua farduri : I300 Pine Green (Iredescent) si D320 Golden Khaki (Diamond)
Amandoua fardurile su o textura unica, sunt bouncy si foare moi si cremoase, se simt parca ude la atingere. Imi amintesc de Infallible Eyeshadows de la L'Oreal, dar mult mai dense, compacte si mult mai fine.


Pine Green e un verde albastrui care e, cum ziceam mai sus, foarte smooth si moale; are o pigmentatie buna, am observat insa ca e mult mai opac cand il aplic cu degetul decat cu pensula. Pensula nu ridica asa mult produs deodata si daca vrei sa fie intens trebuie sa il reaplici and build up the intensity gradually. Personal, imi place asta fiindca nu sunt tocmai buna la aplicat farduri si prefer sa aplic putin cate putin, sa blenduiesc si apoi sa tot aplic pana ajung la intensitatea dorita. Trebuie sa mentionez ca fardurile sunt extraordinar de usor de amestecat (blend), se difuseaza foarte usor si am ramas surprinsa sa vad ca au minimal fallout.


Golden Khaki e un olive cu mult shimmer. Nu e asa moale ca Pine Green dar mi se pare mai pigmentat. Imi place sa plic fardul asta putin cate putin, sa il pack in, dat fiind faptul ca are particulele alea mici de sclipici care le vreau pe pleaope si nu pe fata. E destul de soft incat il pot folosi in crease pentru putina definire pentru o zi la lucru sau pe toata pleoapa, mai ales daca am pofta de ceva glam. Shimmerul ala e incredibil, e sofisticat si subtil; ador cum reflecta lumina si imi place cum culoarea de baza (khaki-ul) e suficient de subtil incat poate fi folosit zi de zi sau adaugat la orice look fara ca concureze cu celelalte culori. 






In concluzie pot zice ca fardurile astea sunt grozave. Au o performanta buna, rezista mult timp, culorile sunt grozave si cel mai important sunt o experienta total noua si unica cand vine vorba de aplicare si formula. Le vreau pe toate.

Labels: , , , , , , , , , , , ,