Rimelul Better Than Sex de la Too Faced: Review si Swatchuri

De Sfântul Valentin am primit un pachet plin de confetti, bomboane in forma de inimioara, felicitări si faimosul rimel de la Too Faced: Better Than Sex. Quite the claim...Ambalajul e grozav, e făcut dintr-un metal roz si e mult mai greu decât un rimel tradițional cu un ambalaj din plastic. Peria are o forma de clepsidru, forma care mie îmi place mult, se curbează perfect pe linia ochiului si prinde toate genele dintr-o mișcare. Peria e densa si are peri de diferite mărimi care merg in diferite direcții. Formula are colagen si e foarte cremoasa, peria ia suficient produs sa iti rimelezi amândoi ochii din prima. Primul strat e suficient sa creezi destul volum si definiție, perii din mijloc fiind denși, de diferite mărimi si stau in diferite direcții, lucru care o sa face genele lungi si definite. Pe margini, dat fiindcă ca perii sunt mai lungi ridica genele din colțuri cu ușurința fără sa riști sa te murdărești pe pleoape. La al doilea strat poți adăuga si mai mult volum si cu atenție si răbdare poți sa perii genele si sa le difuzezi incredibil de frumos. La al treilea strat intri pe teritoriu periculos si riști sa ramai cu gene gen picioare de păianjen (care o fi termenul in romana?)

Gene fara mascara


Stratul 1 de mascara
Stratul 2 de mascara

In concluzie, Better Than Sex e un rimel incredibil. Formula si peria sunt la fix! Daca vrei gene cu volum, lungime si definiție rimelul asta e perfect! Îmi face genele sa para false in cel mai bun sens al cuvântului. Is it better than sex? Hm, va las pe voi sa decideți asta.


*Produse primite pentru consideratie sau ca sample PR. Acest lucru nu afecteaza opiniile mele sau review-ul pentru produse

Labels: , , , , , , ,